Misses Beldje draait weer door, ditmaal op paaszaterdag

Foto:

“Dat kunnen wij ook wel.” Met die zin begon het ‘avontuur’ voor Marlon Beld. Op vakantie met haar vriendinnen zagen ze in een disco een DJ bezig. Zo gezegd, zo gedaan en na wat instructies draaide ze haar eerste nummer.”Het leek net echt, want eigenlijk stelt het ook niets voor. Iedereen zou dat kunnen. En toen we terug waren, deed ik hetzelfde ‘kunstje’ nog wel eens – gewoon voor de lol. Ik werkte al bij Bolscher en Laurens, de eigenaar dus, heeft me toen eens gevraagd om een avond te organiseren. Dat ging voortreffelijk, heel erg leuk om te doen. Omdat ik niet alleen de platen draai, maar ook verzoeknummers krijg en tegelijkertijd donaties ontvang, heb ik al snel hulp gekregen van Sanne. Samen maken we er een bonte avond van”, vertelt Beld lachend.

Een speciale avond met vele muziekgenres en vele gezellige vlotte hits, gedraaid en elkaar gepraat door Marlon Beld oftewel Misses Beldje. Dat zal dit jaar op zaterdag 19 april, paaszaterdag, plaatsvinden. Met ondersteuning van allround DJ Sanne oet Noord-Deurningen (Sanne Lansink) maken ze er weer een bonte avond van.

Deze dames staan al regelmatig op de planken met gala-, carnaval- en toneeluitvoeringen. Na het succes van voorgaande jaren in het achterhoofd, belooft het ook deze keer weer een gezellige kroegavond te worden voor jong en iets ouder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen