Trekkertrek verhuist naar nieuwe locatie

Foto: Mark Mensink

Op zondag 10 augustus houdt AJK Tubbergen voor de 8e keer de jaarlijkse Trekkertrek. Ditmaal wordt getrokken in verschillende klassen, tot maximaal 13.000 kilo. “We moesten voor deze editie zoeken naar een nieuwe locatie, omdat de oude locatie niet langer meer beschikbaar is”, aldus Ton Mentink, voorzitter van AJK Tubbergen. “Gelukkig hebben we een nieuwe locatie gevonden.”De trekkers mogen zich dit jaar verzamelen op een terrein gelegen aan de Hardenbergerweg en de Rouweweg tussen Tubbergen en Langeveen. De entree is wederom gratis en voor de kinderen is een springkussen aanwezig.

De Trekkertrek van AJK Tubbergen beloofd dus opnieuw een heel spektakel
te worden. Er is dit jaar een andere sleepwagen aanwezig, naast de
balance of power. De Trekkertrek begint om 09.00 uur en tegen 18.00 uur is de prijsuitreiking.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf  via de website van AJK Tubbergen. Verzoek aan diegene die zich al hebben opgegeven, om dit nog een keer, maar dan via de website te doen. Op de website is ook de meest actuele deelnemerslijst te vinden. Ook is daar de link naar het wedstrijdreglement en de vereisten van de Trekkertrek Stichting Twente Achterhoek (TSTA) geplaatst.

Een deelnemer aan de Trekkertrek dient minimaal 18 jaar te zien. Of anders tenminste 16 jaar en in het bezit van een geldig trekker-rijbewijs. Deze documenten dienen ter plekke aantoonbaar te zijn, want er wordt op gecontroleerd.

Girlpower op ’n Fendt
Na het succes van vorig jaar is er dit jaar ook weer een ladiesklasse. Op het terrein is een mooie Fendt trekker inclusief begeleider aanwezig, waarmee getrokken kan worden. De dames hoeven zelf dus geen trekker mee te nemen. Deelname alleen bij bezit van trekker- of autorijbewijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen