Tubbergse Noabermarkt al echte publiekstrekker

De tweede editie van de Tubbergse Noabermarkt bleek een heel gezellige. Veel standhouders, veel bezoekers en mooi weer. De volgende editie is op zondag 27 juli.Denekamp kent al meer dan een jaar elke maand een Noabermarkt, Tubbergen beleefde zondag 6 juli de tweede editie. “Ik kan er alleen maar positief over zijn”, aldus marktmeester Richard Blokhuis. “We hebben de mensen namelijk een leuke markt aan kunnen bieden met veel verschillende soorten plattelandsproducten. De verscheidenheid van de producten kwam perfect tot zijn recht. De marktkooplieden zijn ook enthousiast en zien in de Tubbergse Noabermarkt een markt met veel potentie.”

xygtv58wb0d5ekaeq9o2c4ird

In principe is de Noabermarkt in Tubbergen elke eerste zondag van de maand maar de volgende editie is een uitzondering. Dan is de markt namelijk op zondag 27 juli. “Dan kunnen we het combineren met de Eschrit van de Koets’n Keerls. De Eschrit is onderdeel van de Tubbergse paardendagen en een leuk evenement dat altijd veel bezoekers trekt. De Eschrit past bij het karakter van de Noabermarkt en de 2 evenementen kunnen elkaar mooi aanvullen.”

In Tubbergen is de volgende Noabermarkt op zondag 27 juli. De markt in Tubbergen wordt gehouden op de Almeloseweg in het centrum en duurt van 12.00 tot 17.00 uur, tegelijk met de Eschrit met afsluitend defilé.

Alle informatie over de Noabermarkten is te vinden op www.noabermarkt.nl.

pdb1lozkcxr0ivqkv7r9rdt8w

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen