Fietsvierdaagse viert jubileum met rijkgevuld randprogramma

Stichting Sportief Bewegen Natuurlijk organiseert dit jaar alweer voor de 30e keer de Fietsvierdaagse Tubbergen. Er wordt gestart op dinsdag 22 juli en vrijdag 25 juli is de laatste fietsdag. De route op de 4e dag gaat traditiegetrouw de grens over, richting Uelsen en omgeving. Onderweg zijn er voldoende rustpunten en kan genoten worden van het prachtige landschap. Door het bestuur is er alles aan gedaan om er een mooie week van te maken. Men heeft tevens een aantrekkelijk randgebeuren samengesteld.Bij de start, op dinsdag 22 juli vanaf De Delle te Tubbergen, is er gelijk al van alles te doen. ’s Morgens is er een rommelmarkt, kan men knieperties eten of inslaan en worden overheerlijke pannenkoeken gebakken. Elke dag is er een lunchaanbod. In De Delle is tevens de gehele week een bazaar en een prijzentombola. Dus voor of na het fietsen is er al de nodige bedrijvigheid:

  • Op woensdagmiddag staat vanaf 13.30 uur een optreden van accordeonclub De Vrolijke Noot uit Almelo op het programma en om 19.30 uur is er voor de liefhebbers een samenzang in de Protestantse Kerk.
  • Donderdagmiddag kunnen de fietsers bij de finish luisteren naar zang van Dick Harmsel uit Almelo. Hij zingt onder andere Nederlandstalige liederen, Duitse schlagers, evergreens en overige bekende meezingers.
  • Op vrijdag, de slotdag, vindt een groots optreden plaats van Shantykoor de Schuytenvaerders uit Tubbergen.

Alle middagoptredens vinden plaats op het terras voor de finishplaats De Delle en beginnen om 13.30 uur. De optredens zijn gratis en ook gewoon toegankelijk voor overige belangstellenden.

Meer info
De deelnemers aan de Fietsvierdaagse Tubbergen kunnen een afstand van 25, 40 of 60 kilometer afleggen en de start is telkens mogelijk van 08.30 tot 11.00 uur. Het startbureau is gevestigd in De Delle, gelegen aan de Hattinkstraat 4 in Tubbergen. Achter De Delle en bij zwembad De Vlaskoel kan gratis worden geparkeerd.

De deelnamekosten bedragen voor volwassenen €12,50 en voor kinderen (onder begeleiding) dient €5 te worden betaald. Kunt u niet gedurende alle dagen meefietsen, dan is dat geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om op willekeurige dagen mee te fietsen. De deelnamekosten bedragen dan €3,50 per dag.

Zie www.sbn-tubbergen.nl voor meer informatie, of anders VVV gemeente Tubbergen via tel. 0546-624852.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen