Heracles kruist degens met Turkse topploeg bij TVC’28

Foto: Mark Mensink

Net als voorgaande jaren is de Tubbergse voetbalvereniging TVC’28 gastheer van een oefenduel van Heracles. Dit keer is het Turkse Konyaspor de tegenstander van de Almeloërs. Op dinsdagavond 29 juli aanstaande kruisen de teams hun degens op het sportpark in Tubbergen. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van dienst.

Heracles Almelo speelt dinsdag 29 juli op het sportcomplex van TVC’28 in Tubbergen een oefenduel tegen het Turkse Torku Konyaspor. Voor beide teams staat de wedstrijd in het teken van de voorbereiding op de nationale voetbalcompetitie.
Torku Konyaspor speelt in de Süper Lig, het hoogste niveau van de Turkse competitie. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg op de 11e plek. Het team wordt getraind door Ugur Tütüneker, 18-voudig Turks international.
Heracles Almelo sloot het afgelopen seizoen af met een 14e plek in de competitie. Jan de Jonge staat voor het tweede seizoen als oefenmeester aan het roer bij de Almeloërs. De coach staat voor de uitdaging om een aantal nieuwe spelers in te passen in zijn team.
De wedstrijd op sportpark De Grote Moat van TVC’28 wordt geleid door Bas Nijhuis en begint om 19.00 uur. Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te bieden de wedstrijd bij te wonen, is de entree relatief laag. Volwassenen betalen €5, kinderen t/m 14 jaar €3.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen