Eerste maaltijd Open Eettafel gratis door bijdrage Dorpsraad Langeveen

Foto:

Na een uitgebreide verbouwing is op het erf van zorgboerderij Erve Tijhuis te Langeveen de ruimte gereed om aan te schuiven bij de Open Eettafel. Dat wordt gevierd met een feestelijke opening.Op zondag 7 september (14.00-16.00 uur) organiseren ZorgAccent Thuiszorg (wijkteam Langeveen-Kloosterhaar), Stichting Welzijn Tubbergen en Zorgboerderij Erve Tijhuis de opening van de Open Eettafel in Langeveen. Eenieder is van harte welkom om de ruimte waar samen wordt gegeten te komen bezichtigen.

Tijdens die middag is er tevens een gezellige sfeermarkt op het erf. Zorgboerderij Erve Tijhuis zet haar deuren open en ook bij het wijkteam bent u van harte welkom voor een kop koffie/thee. Bij het wijkteam kunnen bezoekers hun bloedsuiker laten prikken en de bloeddruk op laten meten.

Open Eettafel
De Open Eettafel in Langeveen start op woensdag 10 september 2014. Vanaf 11.00 uur zijn deelnemers van harte welkom in een bijgebouw van zorgboerderij Erve Tijhuis om (vrijblijvend)  te helpen bij het voorbereiden van de maaltijd of om gezellig samen te zijn. Om 12.00 uur wordt samen gegeten. De Open Eettafel wordt tweewekelijks georganiseerd. De deelnamekosten bedragen €8,50 (3-gangenmaaltijd, exclusief drankje).

Eerste maaltijd gratis
De Dorpsraad Langeveen ondersteunt dit initiatief van harte en heeft besloten inwoners (55+) uit Langeveen/Bruinehaar de eerste maaltijd in 2014 gratis aan te bieden. De dorpsraad heeft hiervoor gelden beschikbaar gesteld vanuit Dorpsplan+.

Vrijwilligers
Om de Open Eettafel te doen slagen, zijn vrijwilligers nodig. Vrijwilligers om te helpen met de organisatie van de Open Eettafel (taken als boodschappen doen, maaltijd bereiden, serveren, tafel dekken en afruimen). Wilt u meer weten en/of hier een actieve bijdrage aan leveren, neem dan contact op met de Stichting Welzijn Tubbergen (Simone Busscher, [email protected]).

Meer weten en/of aanmelden
Neem contact op met de Stichting Welzijn Tubbergen (afdeling Seniorenwerk), tel. 0546-622788 of mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen