Leden BGT op bezoek bij Van Merksteijn

Foto:

Ook dit najaar staan er weer een aantal bedrijfsbezoeken op het programma van Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT). Op dinsdag 16 september zal dat het geval zijn bij Van Merksteijn International in Almelo.

Snel en sterk in staal: Van Merksteijn International. Zo luidt het motto op de website van het bekende bedrijf dat de leden van de BGT dit keer bezoeken. Van Merksteijn International staat bekend als een familiebedrijf met de slagkracht van een grote speler. Het bedrijf heeft een jaaromzet ruim 1 miljoen ton staalproducten en de bescheidenheid van een partij die met beide benen op de grond staat. Hoe ze dit realiseren? Dat gaan de BGT’ers met eigen ogen zien.
Op dinsdag 16 september start het programma met de ontvangst om 19.30 uur. Een half uurtje later begint de rondleiding door het imposante staalbedrijf. Naast de productie van bouwstaalmatten wordt ook de nieuwe productielijnen voor het verzinken en het poedercoaten van hekwerken bekeken. Dit is vermoedelijk inclusief een verhaal over Van Merksteijn Motorsport door Peter van Merksteijn junior). Rond 22.00 uur wordt het bedrijfsbezoek afgerond met een gezellige netwerkborrel.
Geïnteresseerde BGT’ers kunnen zich nog tot 9 september aanstaande opgeven voor het bezoek aan Van Merksteijn International.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen