West-Geesteren maakt zich op voor 2 dagen zomerfeest

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus wordt het jaarlijkse zomerfeest De Pollen / West-geesteren gehouden. Locatie is de buurtsuper in De Pollen, gelegen op de gemeentegrens van Tubbergen en Twenterand.Op vrijdagavond is het feest met de band Melrose en de Toronto Drive-In. De entree is vrijdagavond gratis voor iedereen.

Op zaterdagochtend is er om 11.00 uur een brunch. Voor 2 zomerfeestmunten kan men hieraan deelnemen. De zaterdagmiddag staat vooral in het teken van de Weide Games. Voor de jeugd is er ’s middags een straatartiest, een springkussen en een echte bungeejumpcarrousel.

Voor de ouderen komt om ongeveer 12.00 uur ’t Oale Kreng een keur aan oude bromfietsen showen en de eigenaren hiervan maken daarna een toertocht door de omgeving, om daarna weer op het feestterrein hun rit af te sluiten.

ueb3yh14t9jz9mvjbwz3zn34r

Om 13.30 uur gaan de Weide Games van start. Teams, bestaande uit minimaal 4 personen, gaan met elkaar strijden om het beste Weide Gameteam te zijn. Er passeren diverse games de revue: levend sjoelen, levend tafelvoetbal enz. Extra droge kleding meenemen is zeker aan te bevelen, vooral gezien het eindspel.

Zaterdagavond wordt het feest afgesloten met een groot feest in de tent. Beat-It en de Toronto Drive-In zorgen voor de muziek. Entree is mogelijk vanaf 16 jaar, kosten: €8.

Voor verdere informatie zie: www.zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl.

a457c044msp0fghwx6nopg38e

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen