STEVO opent nieuwe kleedkamers op feestelijke wijze

Foto:

Jarenlang is er over gesproken. Maandenlang is keihard gebuffeld door aannemers, leveranciers en vrijwilligers om de nieuwbouw van de kleedkamers te realiseren. Vrijdag 12 september a.s is het zover; STEVO schrijft dan historie en opent officieel haar nieuwe kleedgebouw.

De Geesterse voetbalclub beschikt dan over 9 kleedkamers waarvan 2 met massageruimte, 2 kleedkamers voor scheidsrechters en trainers, een centrale toiletgroep voor zowel heren als ook voor dames, een ballenhok, een wasruimte met drooghok, een opslagruimte voor o.a meubilair en nog een werkplaats voor de VUT-groep. Hiermee denkt STEVO voor wat betreft dit gedeelte van het complex weer jaren vooruit te kunnen. Tevens is de verfraaide en opgefriste kantine die avond open en kunnen op het terras consumpties en BBQ-gerechten genuttigd worden.
De jeugdafdeling organiseert voorafgaand aan de opening een leuke voetbalactiviteit. De D-E-F-pupillen strijden namelijk om de penalty bokaal en de A-B-C-junioren om de latje-prik bokaal. Ook alle andere aanwezigen en senioren mogen natuurlijk een poging wagen om latje-prik kampioen van STEVO te worden. Tevens zal deze avond de prijsuitreiking plaatsvinden van de door STEVO en AVG (Activiteitenvereniging Geesteren) samen georganiseerde WK-Brasil 2014 actie van het afgelopen seizoen.
De sponsors Grolsch, Heisterkamp en Slagerij Hemmer bieden tijdens de activiteiten de mogelijkheid om consumpties tegen een gereduceerd tarief aan te bieden. Een geweldige geste van deze door de vereniging gewaardeerde sponsoren. De leden worden opgeroepen om massaal aanwezig te zijn bij de openingsfestiviteiten. De agenda ziet er deze avond als volgt uit:
  • 18.00 uur – start penalty bokaal D-E- en F-jeugd
  • 18.30 uur – start latje-prik bokaal A-B- en C-jeugd
  • 19.30 uur – officiĆ«le opening kleedkamers
  • 20.00 uur – prijsuitreiking penalty en latje-prik bokaal
  • 20.10 uur – prijsuitreiking WK-Brasil 2014 (AVG/STEVO)
  • 00.00 uur – sluiting festiviteiten
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen