Najaarsconcert Cecilia in teken van tijdloze topmuziek

Foto: Cecilia

Omdat de opkomst elk jaar groter wordt, heeft de organisatie van het St. Cecilia najaarsconcert dit jaar meer zitplaatsen gecreëerd dan tijdens de vorige editie. Hiermee hopen ze iedere belangstellende een plaats te kunnen aanbieden en niemand – al bij de ingang – teleur moeten stellen met de mededeling dat de zaal vol is.

De titel van dit muzikale gebeuren is Timeless Tophits. Het programma van het Najaarsconcert Cecilia op zaterdag 25 oktober is zeer gevarieerd. Natuurlijk zullen de drumband en de fanfare van zich laten horen, maar ook de jeugdafdelingen zullen een aantal stukken vertolken. Zoals de laatste jaren gebruikelijk zullen  de solisten Merel Reinders en Ceciel Bolscher optreden. Het koor Pop4You is uiteraard ook weer van de partij. Nieuw in het programma zijn Britt Kamphuis, Heleen Temmink en Frank Droste.
De concertcommissie heeft in overleg met de dirigenten en solisten een herkenbaar repertoire samen kunnen stellen. Gemakkelijk in het gehoor liggende nummers. Om niet alles te verklappen lichten we slechts een klein tipje van de sluier op: Grease, Edge of Euphoria, Calm after the Storm, Eagles, Funk for Fun… kortom, een muzikale avond die je niet mag missen.
Locatie is wederom Tante Sien te Vasse. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.
cecilia-2
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen