Warm herfstevent bij Studio Sport Tubbergen

Foto:

Op woensdag 29 oktober organiseert het team van Studio Sport Tubbergen een lifestyle-event in warme herfstsferen. Dames en heren, leden en niet-leden, iedereen die van gezelligheid, lifestyle en een avondje uit houdt, is vanaf 18.00 uur van harte welkom op een heerlijke verwen-avond in de sportschool. De entree is gratis, en het thema van de avond is Fit, Food, & Fashion.

Opwarmertjes
Om eens uit te kunnen pakken met meer dan alleen sport, heeft het team van Studio Sport Tubbergen ondernemers uit de gemeente gevraagd deze avond ook bij te dragen. Dat is zo enthousiast ontvangen, dat het een heel gevarieerde happening gaat worden. Vanaf het verschijnen van deze krant tot aan 29 oktober worden overal in het pand al gezellige kleine hoekjes ingericht. Deze opwarmertjes zijn een voorproefje van de avond zelf.
Vuurkorven en kaarslichtjes
Op de herfstavond wanneer het allemaal gebeurt, wordt vanaf het middaguur echt opgebouwd en uitgestald door de vele ondernemers die meedoen. Ondertussen kan er gewoon gesport worden, wat overigens ook voor de 29e ’s avonds geldt. Uiteindelijk zal er een route door het sportcentrum ontstaan waar van alles te beleven valt. Bezoekers en sporters hoeven alleen maar de vuurkorven, kaarslichtjes en de rooie loper te volgen. 
Modeshow
Het idee is dat je je laat (ver)leiden door de geuren en kleuren van de herfst door het hele pand van de sportschool en de Fotostudio van Frank en Marga Visschedijk. Overal kan wat lekkers geproefd, wat moois bewonderd of is het gewoon herfstig gezellig. En uiteraard is er de mogelijkheid om bij de bar een vers kopje koffie of een drankje te nuttigen.  Het hoogtepunt van de avond wordt om 21.00 uur een modeshow waar verschillende modezaken pronkstukken uit hun collecties laten zien. 
Ontmoetingsplaats
Het team van Studio Sport Tubbergen heeft veel zin in deze avond. Fit, Food & Fashion valt midden in de fitweek. Deze week is er extra aandacht voor conditie, voeding en adviezen. Sinds Maurice Verveer de sportschool 2 jaar geleden heeft overgenomen wordt er weer meer aandacht besteed aan het sociale aspect van het sporten. De koffietafel is een echte ontmoetingsplaats geworden en sporters zoeken elkaar en de coaches steeds meer op voor een praatje en persoonlijk advies.
Eventaanbieding
De deelnemende ondernemers haken graag  op het enthousiasme van team Studio Sport Tubbergen in en presenteren aantrekkelijke en leuke eventaanbiedingen of dragen iets extra’s bij. De Kleibakker doet bijvoorbeeld iets lekkers bij de koffie, Ilse Damhuis adviseert ter plekke over je interieur, Mark Morshuis heeft een proeflokaal met mooie bieren,  The Phonehouse staat er met eigentijdse gadgets als de iPhone 6, en New Style gaat nog gauw even naar Parijs om te kijken of er iets speciaals ingekocht kan worden voor deze avond.
Gratis conditie laten testen
In de week van 26 oktober tot en met 1 november kan iedereen bij Studio Sport Tubbergen gratis zijn conditie laten testen en adviseren zij graag wat kan worden gedaan ter bevordering van een gezonde levensstijl. Wil je meer info over Fit, Food & Fashion 2014 en de deelnemers? Kijk dan voor meer info op www.studiosport-tubbergen.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen