Advies, tips en informatie over bouwen eigen woning op Woonbeurs 2014

De gemeente Tubbergen organiseert voor de tweede keer een Woonbeurs. De beurs wordt gehouden op komende vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november bij ’t Oale Roadhoes in Tubbergen. Vorig jaar werd deze beurs voor de eerste keer georganiseerd en dit was een succes. Eenieder is vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom.

Wethouder Roy de Witte opent de beurs vrijdag om 16.30 uur. Bezoekers kunnen kennismaken met een scala aan bedrijven op het gebied van wonen. Daarnaast presenteert de gemeente haar nieuwbouwplannen tijdens de Woonbeurs. 
Advies, tips en informatie
Misschien staat u zelfs al ingeschreven op de kavellijst? Dan is de Woonbeurs zeker een bezoekje waard, want naast de gepresenteerde nieuwbouwplannen vindt u hier ook allerlei bedrijven die u advies en tips kunnen geven bij het bouwen van uw eigen woning. Denk bijvoorbeeld aan aannemers, banken, woninginrichtingszaken, tuinontwerpers. Zo is bijvoorbeeld Deterink aanwezig om u in te lichten over het financiële plaatje en wellicht is een starterslening wel iets voor u? Zij kunnen u hier ook meer over vertellen. 
Collectief Particulier Opdrachtgever schap
Wat is CPO? Dit is ook zelf uw huis bouwen, maar met een aantal gelijkgestemden, tegen kostprijs. Dat kan op basis van leeftijd of op basis van een thema. Wilt u hier meer over weten? Tijdens de Woonbeurs kunt u ook hier meer informatie over krijgen. Naast de vele stands die aanwezig zullen zijn op de beurs vinden er ook verschillende presentaties plaats. Onderwerpen van deze presentaties zijn; CPO, financieren en de starterslening. 
Energieloket
Het Energieloket is ook aanwezig op de Woonbeurs. Zij zullen inzicht geven in de zonnekaart. De zonnekaart is een website die huiseigenaren inzicht geeft in de geschiktheid van hun dak voor zonnepanelen of zonneboilers. De kaart toont alle dakvlakken die voldoende zoninstraling hebben en geeft een betrouwbare inschatting van het aantal zonnepanelen dat hierop geplaatst kan worden. Ook kan de gebruiker met behulp van een eenvoudige rekenmodule snel uitrekenen wat de investering zal opleveren. Misschien wel iets voor u?
Voor meer informatie en tijden kan men kijken op www.wonenintubbergen.com.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen