Ondernemend Tubbergen bijeen om samenwerking te bespreken

Op 25 november aanstaande organiseert de jonge organisatie Ondernemend Tubbergen een evenement om ondernemers te laten ervaren wat de kracht van samen ondernemen is.

Initiatiefnemer van Ondernemend Tubbergen is Hendriksen Accountants en Adviseurs in Tubbergen en Centrum voor Jong Ondernemerschap uit Rijssen-Holten. 
Doel van het evenement is om een positieve stimulans te geven aan het ondernemerschap in Tubbergen en omgeving. Ondernemend Tubbergen biedt ondernemers op deze avond de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en expertise van mede-ondernemers uit Tubbergen en omgeving. Aan de hand van brainstormsessies en speeddate-rondes is er voor ondernemers de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen aan experts uit de regio.
Ondernemend Tubbergen wordt georganiseerd bij Hendriksen Accountants en Adviseurs, gevestigd op Haarweg 3 te Tubbergen. De avond begint om 19.00 uur en is rond 22.00 uur afgelopen.
Aanmelden voor Ondernemend Tubbergen kan op: www.ondernemendtubbergen.nl.
Experts die participeren aan Ondernemend Tubbergen zijn: VWZ Notarissen, Weusthuis Makelaardij, Deterink Financiële Diensten, Rabobank Noord Twente, Brusse Masselink Advocaten, First Line Automatisering, Hendriksen Agro Afdeling, Lucas IT, Jabe Reclame, Het Weemsel en Loohuis Communicatie en Beveiliging.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen