GB/VVD benieuwd naar onderzoek over fietspad Manderveen-Tubbergen

Foto: Redactie

Komende maandag gaat gemeenteraadslid Paul Hannink (GB/VVD) weer vragen stellen over een eventueel fietspad tussen de kernen Manderveen en Tubbergen.

Al het verkeer van en naar Manderveen, dus ook fietsers, maken gebruik van één en dezelfde route: de Manderveenseweg. Deze is echter vrij smal en – op sommige plekken – erg bochtig. Hierdoor is het soms te onoverzichtelijk. Reden voor de dorpsraad van het dorp om een fietspad te bepleiten, tussen Manderveen en Tubbergen.
Tijdens de jaarvergadering van dorpsraad Manderveen, op 3 juni jongstleden, is door het onderzoeksbureau Bonotraffic een presentatie gegeven over het onderzoek en de bijbehorende resultaten m.b.t. een veilige fietsverbinding tussen Manderveen en Tubbergen. Hierbij werd door de onderzoekers aangegeven dat er voor het zomerreces ook een presentatie zou worden georganiseerd voor de Tubbergse raadsleden.
De gemeenteraad is echter tot nu toe niet – formeel – bijgepraat over het onderzoek. Daarom vraagt Paul Hannink (raadslid GB/VVD) zich af op welke termijn dit alsnog gaat gebeuren en op welke manier dit vorm wordt gegeven. Aanstaande maandag zal hij het college van burgemeester en wethouders aan de tand voelen over deze kwestie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen