College op bezoek bij Tuincentrum Heerdink en Combiglas

Foto:

Het gemeentebestuur vindt het belangrijk om te weten wat er speelt in de samenleving; bij de inwoners, bij instellingen, organisaties en bedrijven. Daarom bezoekt het college van burgemeester en wethouders regelmatig bedrijven in de gemeente. Zo krijgen ze een indruk van wat er bij het bedrijfsleven leeft. Vandaag werd tuincentrum Heerdink en Combiglas in Geesteren bezocht. 

“Onze gemeente is ondernemend en wij vinden het belangrijk dat de gemeente aantrekkelijk is en blijft voor bedrijven, zij zijn de motor van onze lokale economie. Daarom horen we graag van de ondernemers zelf wat zij belangrijk vinden en waar zij tegen aan lopen”, zegt wethouder De Witte. 
Het voltallige college werd hartelijke ontvangen bij tuincentrum Heerdink. De collegeleden kregen een rondleiding door het bedrijf, uitleg over de kwekerij en de bedrijfsvoering. “Een prachtig bedrijf dat goed op de huidige markt en trends inspeelt. Heerdink is een mooi familiebedrijf, dat inmiddels al 30 jaar bestaat. Door zich steeds weer te vernieuwen en op de markt in te spelen is het een bloeiend bedrijf”, laat De Witte weten.
’s Middags bezocht het college Combiglas. Combiglas is dit jaar ambassadeur geworden van Glasrijk Tubbergen. “Elk jaar wordt er tijdens Glasrijk een ondernemer verkozen tot ambassadeur van de gemeente Tubbergen. De ambassadeur is een ondernemer of onderneming die een positieve bijdrage levert aan de uitstraling van de gemeente Tubbergen. Dit jaar is dat Combiglas. Reden te meer om dit jonge en dynamische bedrijf te bezoeken.”
b0eoptuiqaagev9
Het college bezoekt niet alleen met regelmaat bedrijven in de gemeente Tubbergen, ze nodigen ze ook van harte uit om op gemeentebezoek te komen. “Tijdens de bedrijfsbezoeken hebben we gemerkt dat ondernemers soms niet precies weten hoe de gemeente werkt. Wij willen hen ook graag een kijkje in onze keuken gunnen. We kunnen van elkaar leren door ervaringen uit te wisselen. Wij horen graag waar de ondernemers tegen aan lopen en wellicht is het voor ondernemers ook interessant om te ervaren waar de gemeente tegenaan loopt. Wederzijds begrip en een goede onderlinge relatie vinden wij zeer belangrijk. Dan zijn we pas echt een samenleving”, aldus de Witte.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen