Gemeente wil grondprijs niet aanpassen

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het voorstel van de onafhankelijke taxatiecommissie om de (kavel)uitgifteprijzen voor het kalenderjaar 2015 te handhaven op het prijsniveau van 2014.

De taxatiecommissie komt tot de conclusie dat de nu geldende (kavel)uitgifteprijzen in de gemeente Tubbergen nog steeds marktconform zijn. Jaarlijks worden door de gemeenteraad de nieuwe (kavel)uitgifteprijzen vastgesteld.
Vrije sector
Voor de grotere kernen Tubbergen, Albergen, Geesteren en Mariaparochie-Harbrinkhoek wordt voorgesteld om een vrije sector kaveluitgifteprijs te hanteren van €220/m2 exclusief BTW. Voor de kleinere kernen Fleringen, Langeveen, Manderveen, Reutum en Vasse wordt voorgesteld om een vrije sector kaveluitgifteprijs te hanteren van €200/m2 exclusief BTW. 
Bedrijventerreinen
Voor de bedrijventerreinen wordt voorgesteld om een kaveluitgifteprijs te hanteren van €90/m2 exclusief BTW. Voor de groen- en reststroken wordt voorgesteld om een uitgifteprijs te hanteren van €66,50/m2 exclusief overdrachtsbelasting.
De gemeenteraad neemt tijdens de raadsvergadering op 15 december 2014 een besluit over de vaststelling van de nieuwe (kavel)uitgifteprijzen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen