Vrijwilligers van onderhoud begraafplaatsen verrast met geldbedrag kledingbeurs

Foto:

De tweedehands kinderkledingbeurs was weer een enorm succes. Vorige maand hebben vele moeders De Huve in Tubbergen weer opgezocht om diverse koopjes  te kunnen scoren. Hierdoor was de opbrengst dit jaar opnieuw een succes, zo laat de organisatie weten.

De organisatie van de kinderkledingbeurs zoekt ieder jaar een groep vrijwilligers uit om in het zonnetje te worden gezet. De vrijwilligers die zich inzetten op de kerkhoven in de gemeente Tubbergen konden daarom ditmaal het lieve sommetje van €750 in ontvangst nemen.
 
In bijna ieder dorp heeft een begraafplaats. Deze heeft veel onderhoud nodig, zowel in de winter als in de zomer. Hiervoor zijn diverse vrijwilligers nodig om elke week weer te schoffelen, harken ,takken verwijderen, graven onderhouden, ect. In Tubbergen heeft de Dhr. J. Brouwers namens de RK-kerk het geldbedrag in ontvangst genomen en Dhr. P. Klingeman namens de Protestantse Kerk. Dit gebeurde onder genot van een drankje in De Delle, waar alle betrokkenen voor uitgenodigd waren.
De organisatie van de kinderkledingbeurs wil graag alle kopers en verkopers van de kledingbeurs weer heel hartelijk bedanken voor hun inzet. “We verwachten volgend voorjaar opnieuw een goede inbreng en verkoop. Lijkt je dit ook iets om je kleding te verkopen, aarzel dan niet en breng in op vrijdag 27 maart. We zien iedereen graag volgend seizoen terug in de voorjaars-kinderkledingbeurs. Noteer dit alvast in uw agenda”, laat de organisatie weten.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen