VV Reutum organiseert bezoekjes Sinterklaas

Foto: Pedro Sluiter

De periode van marsepein en pepernoten is weer aangebroken. Binnenkort komt Sinterklaas weer aan in Nederland en zal daarbij zeker ook alle dorpen in de gemeente Tubbergen aandoen.

Sinds jaar en dag bestaat er de mogelijkheid om via lokale verenigingen de goedheiligman en zijn pieten thuis te ontvangen. Hij heeft namelijk weer een flink aantal dagen vrijgemaakt voor zijn persoonlijke bezoeken. Voor Reutum en omstreken heeft de plaatselijke voetbalvereniging de organisatie ervan overgenomen van Jong Reutum, die sinds dit jaar zijn gestopt met het regelen van de bezoeken.
Om een afspraak te maken voor een huisbezoek of voor informatie kan men contact opnemen met de Regelpiet, te bereiken via tel. 06-44447163 of per mail naar [email protected].
Verlenging contract hoofdtrainer
Het bestuur van de voetbalvereniging Reutum heeft  het contract met hoofdtrainer Mark Wijnreder met een seizoen  (2015-2016) verlengd, met een optie voor nog een jaar. De oefenmeester uit Enschede, nu bezig aan zijn 3e seizoen, heeft met zijn rustige, sociale  en vakbekwame  werkwijze  Reutum 1 tot een goed geoliede voetbalmachine gemaakt. Op dit moment is het team de trotse lijstaanvoeder in de klasse 4A.
 
Beide partijen zijn uitermate tevreden over de samenwerking en hebben dan ook in een vroegtijdig stadium in het lopende seizoen besloten de overeenkomst, die liep tot einde van het huidige seizoen, te verlengen.
 
Naast de sportieve prestaties zorgt Wijnreder voor een goede doorontwikkeling van de talentvolle spelersgroep en is er een prettige onderlinge samenwerking binnen alle gelederen van VV Reutum, zo laat de club weten.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen