‘Dansen op topniveau voor kinderen’

Foto:

De majorettes van de Dr. Schaepmanharmonie uit Tubbergen hebben vorige week zaterdag in ’t Harde een voortreffelijk resultaat behaald en daarom een uitnodiging ontvangen voor de NK-wedstrijden te Waalwijk. Tevens zijn de majorettes op zoek naar versterking.

Van streetdance tot hiphop en van ballet tot jazzdans; bij de majorettes in Tubbergen leren kinderen deze verschillende dansstijlen. Dat het dansen op topniveau is, bewijst het feit dat de groep zich in 2012 Nederlands kampioen mocht noemen. En ook dit jaar heeft de groep zich gekwalificeerd voor het NK op 13 december aanstaande.
Nieuwe leden
Voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool is de dansgroep een leuke en gezonde bezigheid. De kinderen leren ritmisch bewegen met én zonder attributen (zoals een batton). De groep traint iedere donderdag van 17.45 tot 19.00 uur in dorpshuis De Huve aan de Prins Bernhardstraat. Slechts twee tot drie keer per jaar zijn er (landelijke) wedstrijden.
All-inn
Meedoen kan vanaf 6 jaar. Het lidmaatschap (ongeveer 40 euro per halfjaar) is inclusief wedstrijdkleding, attributen en dansschoentjes. Het enige wat de nieuwe danseres of danser meeneemt is sportkleding voor de trainingen.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helga Masselink via tel. 0546-624710 of [email protected]. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst een keer te komen kijken tijdens een training.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen