Kinderen winnen tablet tijdens spaarweken Deterink RegioBank

Foto:

Van 6 t/m 17 oktober was er een feestje op de kantoren van Deterink/RegioBank in Tubbergen en Denekamp. De ‘Kinderspaarweken’, bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar, stond op het programma. In deze periode konden jonge spaarders met een mooi cadeau beloont worden, want Deterink/RegioBank wil actief sparen graag stimuleren.

Alle kinderen hadden een actiekaart thuis ontvangen waarmee ze na inlevering op het kantoor in Tubbergen of Denekamp kans maakten op 1 van de 3 prachtige HP tablets. De gelukkige prijswinnaars werden uit het grote aantal ingeleverde kaarten getrokken. Britt Wesselink uit Vasse en Tygo Kole uit Hertme waren de gelukkigen van Regio Bank Tubbergen. Guusje Kuipers uit Denekamp won de HP tablet van RegioBank Denekamp.
Onder het genot van cake en ranja werden de prijzen door Jean Paul Deterink op kantoor Tubbergen en door Jori Grunnekemeijer op kantoor Denekamp uitgereikt. Tijdens de uitreiking werd door beide nog even toegelicht wat het belang is van de Kinderspaarweken. “Een kind dat leert om te sparen voor een doel, kan later beter met geld omgaan. Wij zien het ook als onze taak kinderen bewust met geld om te laten gaan. Mede daarom organiseert RegioBank samen met ons de Kinderspaarweken.”
Na het maken van de foto’s gingen de prijswinnaars met de splinternieuwe tablet en snoepzakjes voor henzelf en hun broertjes en zusjes voldaan naar huis.
14415715849522249655622603982383263857342n
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen