Bakkerij Koopmans legt beslag op 8 vakprijzen

Foto:

De jaarlijkse bakkersvakwedstrijden vonden afgelopen woensdag plaats in het noordelijke Drachten, waarbij er prijzen werden uitgereikt in diverse productcategorieën. Bakkerij Koopmans, met vestigingen in Tubbergen en Almelo, nam maar liefst 8 bekers mee naar huis.

De bekers waren te danken aan de uitzonderlijke keuringsrapporten van de gevulde oliebollen, de slagroomtruffels, de krentenwegge, de krentenbollen, het meergranen brood, de kerst petit fours, het kerst-desserttaartje en de chocolade bonbonnière. Hiermee eindigde Bakkerij Koopmans op een welverdiende 4e plaats in de categorie Banket.
Bakkerij Koopmans is erg blij met de behaalde resultaten tijdens de vakwedstrijden. “Vooral de eerste prijs voor de oliebollen, die nu iedere zaterdag verkrijgbaar zijn in de winkels in Tubbergen en Almelo, is echt een kroon op het harde werken! We vinden het belangrijk mee te doen om ons te meten aan de collega’s. Dat houdt ons scherp. Zo ben je altijd aan het onderzoeken waar je je product nog beter én lekkerder kunt maken. Dat is ons dit jaar dus weer gelukt”, laat Herbert Koopmans trots weten. Zijn bedrijf viel tijdens eerdere deelnames ook al in de prijzen. 
De vakwedstrijden voor de bakkerijbranche worden al lange tijd georganiseerd. Vanuit de hele bakkerijbranche zijn partijen als grondstofleveranciers en vakbladen bij deze eendaagse competitie betrokken. Producten worden beoordeeld door een vakbekwame jury. Dit jaar deden ongeveer 150 bakkers mee.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen