AVG en STEVO steken koppen bij elkaar voor eigen WK-poule

Foto:

Het duurt niet lang meer of het WK voetbal in Brazilie gaat van start. Tijd dus voor een voetbalpoule in Geesteren. Voetbalvereniging STEVO en de Aktiviteiten Vereniging Geesteren (AVG) hebben ditmaal besloten om gezamenlijk een poule op te zetten. Tijdens het vorige WK, 4 jaar geleden, hadden beide verenigingen nog hun eigen voetbalpoule.

Met één WK-poule, waaraan iedereen mag meedoen, is het mogelijk een aantrekkelijk prijzenpakket samen te stellen voor de deelnemers. Het WK voetbal begint op 12 juni en zal eindigen op 13 juli.
Website
Inmiddels is voor de WK-voetbalpoule van STEVO en de AVG een speciale website online gegaan. Op deze site zijn de wedstrijden te voorspellen en worden bezoekers van alle informatie voorzien, zoals uitleg van de spelregels en de puntentelling.
De inleg bedraagt slechts €5, over te maken op rekeningnummer IBAN NL71 RABO 01157 06488 met BIC RABONL2U t.n.v. STEVO-AVG (met vermelding van voor- en achternaam). De inleg mag ook contant worden afgerekend met de commissieleden van de WK-Poule: Eddy Droste, Leon Oosterik, Rick Huis in ’t Veld of Tonnie Lohuis.
Het totaal prijzenpakket, beschikbaar gesteld door sponsors van zowel STEVO als de AVG, ziet er als volgt uit:
  1. €300
  2. €200
  3. €100
  4. Diner 4 personen door Cafe Zaal Kottink
  5. Vleesschotel door Slagerij Hemmer
  6. Vleesschotel door Slagerij Hemmer
  7. Vleesschotel door Slagerij Hemmer
  8. Waardebon PLUS door PLUS Wallerbosch
  9. Waardebon PLUS door PLUS Wallerbosch
  10. Waardebon PLUS door PLUS Wallerbosch
  11. Kaarten (2x) thuiswedstrijd FC Twente door DROSTE BEJAH bv
  12. Kaarten (2x) thuiswedstrijd FC Twente door DROSTE BEJAH bv
  13. Jaarkaart thuiswedstrijden STEVO
  14. Jaarkaart thuiswedstrijden STEVO
  15. Jaarkaart thuiswedstrijden STEVO
Wil je mee doen aan de WK-2014 voetbalpoule van Geesteren? Meld je dan nu aan op http://geesteren.worldpool2014.net, voorspel de uitslagen van de wedstrijden en win één van de vele prijzen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen