Albergen heeft beste terras van Twente

Foto: Fraans Marie

Welkom terug! Zo eindigt het juryrapport van vakblad Misset Horeca over café-restaurant Fraans Marie in Albergen. Gedoeld wordt op de eerdere vermelding in de jaarlijkse Terras Top 100. In 2011 kwam het Albergse terras zelfs op 3 binnen en werd daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer van dat jaar.In 2013 werd Fraans Marie nog 3e in de race om de Publieksprijs. Het Alberger etablisement is gehuisvest in een oud brugwachtershuisje dat op een leuke manier is uitgebouwd naar een café-restaurant met een zeer fraai terras, gelegen aan het kanaal Almelo-Nordhorn.

Dit jaar is Fraans Marie terug te vinden op plaats 61 van Nederland, 3e van Overijssel en beste van Twente. Daarnaast steeg het café-restaurant in de publiekprijs van 3 naar 2. “We zijn supertrots op ons team”, jubelt eigenaar Aloys Nijhuis.

De rest van het juryrapport: “Tijdens ons bezoek zijn bijna alle stoelen bezet, toch is er direct aandacht voor ons van één van de medewerkers. En er zijn ongeveer 170 stoelen! Binnen 2 minuutjes is ze bij ons en wordt onze bestelling opgenomen. Deze wordt correct uitgeserveerd en als we onze glazen geleegd hebben, wordt gevraagd of we nog iets willen bestellen. Dat willen we wel op dit mooie plekje in Twente. We vervelen ons geen moment, want op en rond het grote terras is genoeg leuks te zien.”

fraans-marie-plein

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen