Stuntshow met monstertruck in Tubbergen is afgelast

Foto:

De show met een monstertruck, die morgenavond in Tubbergen gehouden zou worden, gaat definitief niet door. Dat laat de organisatie zojuist weten naar aanleiding van het dodelijke drama, gisteren in Haaksbergen.

Nabij zwembad De Vlaskoel in Tubbergen stond voor dinsdagavond een soortgelijke stuntshow als gisteren in Haaksbergen, waarbij 3 dodelijke slachtoffers vielen onder het toekijkende publiek, gepland. Samen met de gemeente is nu besloten de show te cancelen. Later komen beide partijen met een nadere verklaring hierover.

De organisatie van de Stunt- en Monstertruck Show dat in Tubbergen gehouden zou worden, is in handen van Stunt Movie Production. Pieter De Vries, woordvoerder van het stuntbedrijf, kon gistermiddag nog niet aangeven of de show, met daarin eveneens een grote monstertruck, door zou gaan. Inmiddels is de knoop dus wel doorgehakt.

Stunt Movie Production organiseert al zo’n 45 jaar van dit soort shows en volgens De Vries is daarbij nog nooit een ongeluk gebeurd.

Ander showteam
Dit stuntbedrijf heeft niets te maken met het evenement in Haaksbergen, benadrukt de woordvoerder. “De monstertruck en de coureur zijn niet van ons.”

De Vries heeft beelden van het ongeluk in Haaksbergen via internet gezien. Hij wil zich echter niet uitlaten over een mogelijke oorzaak. “Laat ik voorop stellen dat ik het nieuws verschrikkelijk vind. Verder laat ik mij er niet over uit.”

Medeleven
Op de eigen website betuigt het stuntbedrijf zijn medeleven aan iedereen die is getroffen door het drama. “Met grote verslagenheid volgen wij het nieuws rondom het ernstige ongeluk met de monstertruck in Haaksbergen. Wij wensen alle slachtoffers, nabestaanden en hulpverleners heel veel sterkte toe.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen