Groothuis Wonen ‘verschiet van kleur’

Foto:

Onder de vlag van TBI Holdings laat Groothuis Wonen de vertrouwde gele kleur achter en stapt over naar de huisstijl van het moederbedrijf.

Groothuis Wonen heeft een rijke historie. Van aannemersbedrijfje dat is uitgegroeid tot een industriĆ«le bouwonderneming. Vanaf 1977 heeft het logo van Groothuis diverse veranderingen ondergaan maar is de gele kleur een terugkomend fenomeen. De ‘oude’ gele huisstijl van Groothuis Wonen zal plaatsmaken voor de TBI-huisstijl.
Sinds 2 jaar maakt Groothuis Wonen onderdeel uit van de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. De TBI-ondernemingen zetten kennis en expertise in voor de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve woonconcepten. Door deze intensieve samenwerking is Groothuis Wonen in staat om betaalbaar en snel in te kunnen spelen op de vraag naar kleine series woningen in een korte bouwtijd. Dit biedt veel kansen voor de realisatie van bouwprojecten in de huidige woningmarkt waarbij de vraag van de individuele woonconsument leidend is.
Bovenstaande heeft ook geresulteerd in een geheel nieuwe website, zie www.groothuis.nl. In het nieuwe logo maakt TBI nadrukkelijk onderdeel uit van de naam. Zo wordt verbondenheid tussen de onderneming in Harbrinkhoek en het moederbedrijf duidelijker. De bedrijfsnaam werkt als voornaam en TBI als achternaam.
Het materieel, bijvoorbeeld de vertrouwde gele busjes, zal in de loop van de tijd ook gewijzigd worden in de TBI kleuren groen/paars.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen