Fleringer makelaar wint award bij tv-programma De Succesfactor

Foto:

AgriTeam Makelaars, met o.a. een vestiging in Fleringen, is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Agrarische makelaardij- en taxatiebranche.

AgriTeam Makelaars is gespecialiseerd op het gebied van onder andere taxaties en makelaardij in de agrarische sector. De onderneming heeft ruim 20 makelaars  – verspreid over heel Nederland – waardoor het in elke regio over lokale deskundigheid beschikt. Tevens beschikt de organisatie over een uitgebreid netwerk van juridische, bedrijfsmatige en fiscale specialisten, zodat klanten verzekerd zijn van een in alle opzichten juist advies. Door het onderscheidend vermogen en specialisatie nomineert De Nominatiecommissie AgriTeam Makelaars als branchewinnaar voor de Nationale Business Succes Award 2014.
Vanuit Fleringen en Vriezenveen werken Yvon Droste en Jan-Bart Smelt als agrarisch makelaar, samen met Gerben van Hummel uit Deurningen kennen zij dit gebied als geen ander. Anders dan het grote publiek denkt, is het taxeren een zeer specialistische activiteit, omdat van groot belang is met welk doel er wordt getaxeerd. De onderneming kenmerkt zich door haar grote deskundigheid op alle relevante gebieden, waaronder ook de fiscale en financiële aspecten. Door goed ‘door te vragen’ kan het bedrijf altijd eersteklas oplossingen bieden, die volledig aansluiten op de wensen van de klant.
Over de award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. En dit jaar is dat AgriTeam Makelaars. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.
Op zondag 30 november om 12.55 uur zal het item over AgriTeam Makelaars worden uitgezonden, herhaling zaterdag 6 december om 12.30 uur op RTL 7 in het tv-programma De Succesfactor.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen