Wegwerkzaamheden aan N746 Almelo-Tubbergen liggen op schema

Foto: Redactie

De weg van Tubbergen naar Almelo is nog enkele weken niet toegankelijk. De aannemer is nu bezig met het aanbrengen van nieuw asfalt en markeringen op de hoofdrijbaan. Tevens wordt er extra bermverharding langs delen van de hoofdrijbaan aangebracht.

“De werkzaamheden aan de N746 lopen op schema. De fase waarin nu wordt gewerkt gaat vrijdag 29 mei aan het eind van de dag weer open. De volgende fase start 1 juni en is 5 juni aan het eind van de dag gereed”, aldus een woordvoerder van de provincie. De randen van het asfalt worden nog weggehaald om de bermverharding te kunnen laten aansluiten. “Er is nog niet begonnen met het leggen van de toplaag. De tussenlaag is maandag en gisteren aangebracht. De bovenste laag volgt nog.”

De verkeersregelaars zijn er alleen tijdens werkzaamheden, zo laat de woordvoerder weten. “De fase die afgesloten is, blijft afgesloten voor het verkeer. Met de aanwonenden en aanliggende bedrijven zijn door de aannemer afspraken gemaakt over de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden.” De werkzaamheden aan de op- en afritten zijn nog niet gereed. “Per inrit wordt bekeken of en welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Als er werkzaamheden aan de inritten noodzakelijk zijn, dan worden die uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de oorspronkelijke inrit. Dit kan asfalt of bestrating zijn.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen