Voetbalbabes van De Tukkers hebben hun doel bereikt

Foto: Studio Visschedijk

Er komt geen optreden in RTL Late Night of Pauw, want het damesteam van De Tukkers is alle media-aandacht wel een beetje zat. Ook hebben zich al veel kandidaten voor de trainersfunctie gemeld. Dat laat Marga Visschedijk in een reactie weten.

“Het is wel genoeg geweest.” Met deze woorden wil teamleider Visschedijk, maker van de foto en eigenlijk de oorspronkelijke ‘aanstichter’ van alle aandacht voor het dameselftal van De Tukkers, aangeven dat er geen verder vervolg wordt gegeven aan de uitnodigingen voor interviews en dergelijke.

In de afgelopen dagen barstte er een heel mediacircus los, omdat de meiden naakt geposeerd zouden hebben om zodoende (alsnog) een nieuwe trainer te vinden. Sindsdien regende het aanbiedingen om in bladen en tv-programma’s te verschijnen, maar inmiddels zijn er ook een flink aantal serieuze reacties binnengekomen van potentiële trainers. “Daarom zullen we ook niet morgenavond bij RTL Late Night te zien zijn, want ons eigenlijke doel is intussen bereikt en daar zijn we heel blij mee. We laten het hierbij en gaan ons weer richten op voetbal. Hiermee is de kous af, zo te zeggen.”

Gisteren sloeg het vrouwenteam nog een aanbod van talkshow Pauw af, al was dat vanwege een andere reden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen