Winnares nieuwe iPhone bij Schröder Carwash: Monique Schepers

De winnaar van de prijs die Schröder Carwash ter beschikking heeft gesteld tijdens de ‘Week van de PIN’ is bekend: Monique Schepers uit Tubbergen. Zij mocht afgelopen maandag haar nieuwe iPhone in ontvangst nemen.

Schröder Carwash heeft medio augustus een win- en kortingsactie uitgeschreven voor mensen die hun auto willen wassen en daarbij afrekenen m.b.v. hun NFC-pinpas, ofwel het zogeheten contactloos betalen. Daarbij kon men een wasprogramma kiezen voor de helft van het normale tarief.

Iedereen die aan de actie meedeed, kon tevens zijn/haar naam en telefoonnummer achterlaten om mee te doen aan de winactie. Een onafhankelijke buitenstaander, Jan Nijhuis, pakte het kaartje met de uiteindelijke prijswinnaar. Medewerkers van de wasstraat waren vooraf uitgesloten van deelname.

Monique Schepers was vanzelfsprekend verguld met het winnen van de nieuwe iPhone. “Dit had ik natuurlijk echt helemaal nooit verwacht. Iedereen doet wel eens vaker mee met iets, maar winnen gebeurt niet zo vaak. Erg leuk, hier ben ik heel blij mee.” Het filmpje van de prijstrekking, gemaakt door Thomas Olde Hampsink:

Opbrengst stofzuigeractie

Tijdens de ‘Week van de PIN’ stonden enkele meiden klaar om auto’s te stofzuigen voor een goed doel. De beide initiatiefnemers, Thirza Lammerink en Lean Braakhuis, haalden hiermee het lieve sommetje van €1.916 op.DSC02981

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen