Sexy Sharon geniet van haar boerenleventje

Foto: Redactie

En dan sta je met de billen bloot in een pikante kalender. De boerendochter Sharon Snijders uit Geesteren durfde het wel aan. Een missverkiezing waarvoor ze eerder was geselecteerd liet nog aan zich voorbij gaan, vooral omdat ze geen zin heeft in een modellencarriere en het bijbehorende ‘gedoe’. Maar toen ze door iemand uit haar dorp getagd werd voor de Boerinnen Kalender 2016 hapte de sexy meid wel toe.

Sharon is heel trots op het eindresultaat, al moest ze wel eerst even wennen aan haar status als bekende Geesternaar. “Ik had het ’s avonds op m’n Facebook gezet dat ik in de kalender sta en de andere dag wilde mijn telefoon gewoon niet meer aan. Zoveel berichtjes en dingetjes had ik ontvangen dat ‘ie het niet aankon”, lacht de 18-jarige Geesterse. “In de loop van de week heb ik wel 200 vriendenverzoeken gekregen, overal vandaan. Mensen die je totaal niet kent, maar zelfs ook niemand van jouw eigen vrienden. Vooral kerels dan die even een berichtje sturen als ‘hey boerinnetje’ of ‘poeh, dat ziet er lekker uit’. Daar ben ik dus mooi niet op ingegaan, bij geen enkele. Echt te gek hoor, whaha.”

Agrariër in hart en nieren

Over het algemeen is iedereen complimenteus, ‘zelfs’ op internet. Een enkeling heeft zo z’n bedenkingen, maar de studente financiële bedrijfsadministratie zegt dat ze het weloverwogen heeft gedaan en er ook absoluut geen spijt van heeft. Haar vriendinnen staan allemaal vierkant achter haar, zo heeft ze gemerkt. “Maar zelf zouden ze het waarschijnlijk niet doen. Sommige mensen praten er trouwens een beetje slecht over, dat ik dit heb gedaan. Zoiets hoor je dan wel weer via-via. Maar daar moet je boven staan – zo simpel is het. Mensen staan direct klaar met hun mening, terwijl ze er niks over weten en al helemaal mij niet. Ach ja, nu sta ik even in het nieuws en morgen is er wat of iemand anders”, relativeert de charmante meid aan de keukentafel van het gemengde boerenbedrijf aan de Volmersweg dat haar ouders en broer samen runnen. “Bovendien kan ik op deze manier laten zien dat ik meer dan alleen een boer ben, zoals die stadse meiden bij mij op school me soms noemen. Het liefst rij ik elke dag op de tractor, dat dan weer wel. En ik doe zeker ook komend jaar opnieuw mee met de trekkertrek in Tubbergen. Dat is me dit jaar ook supergoed bevallen. Maar sommige mensen denken dat het boeren heel eenvoudig is, dat alles vanzelf gaat en je zelf bijna niks hoeft te doen. Dit terwijl het tegenovergestelde waar is. Ik zeg weleens dat mijn ouders van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat aan het werk zijn en dat is ook echt zo. Helaas wil het er bij een aantal niet in dat het boerenleven niet makkelijk is, maar een kwestie van hard werken en weinig verdienen. Klinkt misschien wat kort door de bocht, maar het zit nou eenmaal dicht bij de waarheid.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen