Opbrengst kinderkledingbeurs naar vrijwilligers van dorpshuiskamers en open eettafels

Foto: Kinderkledingbeurs

De jaarlijkse beurs voor tweedehands kinderkleding was opnieuw een enorm succes. Eind september hebben vele moeders en oma’s De Huve in Tubbergen weer opgezocht om diverse koopjes te kunnen scoren.

De organisatie van de kinderkledingbeurs zoekt ieder jaar een groep vrijwilligers uit om in het zonnetje  te worden gezet. Dit jaar is de keuze gevallen op de vrijwilligers van de open eettafel en de buurt- en dorpshuiskamers welke zijn opgezet in diverse dorpen van de gemeente Tubbergen waar veelal alleenstaande ouderen gezelligheid bij elkaar zoeken. Samen eten en gezellige dingen ondernemen is een belangrijk sociaal onderdeel en het geheel wordt aangestuurd door Stichting Welzijn Tubbergen.

Deze week zijn de vrijwilligers van dorpshuiskamer en de melkbus in Vasse verrast door een bedrag van €300, welke zij zelf kunnen besteden. Volgende week staan Albergen en Tubbergen op het programma. Is uw dorp of buurtkamer nog niet aangemeld en toch zijn er vrijwilligers die elke week helpen en veel vrijwillig werk verzetten, dan kan het aanspreekpunt van de dorpskamer en/of open eettafel een mail sturen naar [email protected] voor een aanvraag.

De organisatie van de kinderkledingbeurs wil graag alle kopers en verkopers van de kledingbeurs weer heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Ook volgend voorjaar, wanneer er een nieuwe beurs zal plaatsvinden, verwachten zij een goede inbreng en verkoop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen