Wie weet waar Mickey is gebleven?

Foto: Monique Veenstra

Monique Veenstra zoekt haar in beslag genomen hondje Mickey, een kruising tussen een Jack Russel en Maltezer. De vrouw uit Emmen heeft vernomen dat deze ergens op een paardenboerderij in de gemeente Tubbergen verblijft, maar weet niet precies waar. Ze zou graag met de nieuwe eigenaren in contact treden om erachter te komen hoe het met haar vroegere viervoeter is.

Ongeveer een half jaar geleden heeft Monique met veel pijn in haar hart afstand moeten doen van Mickey, net als haar 5 katten. “De katten zijn goed terecht gekomen, maar mijn hond heeft het afgelopen jaar 3 woonadressen gehad doordat ‘ie een beetje onhandelbaar is en een beetje ‘down’. Op dat moment verbleef ik in het Leger des Heils in Nieuw-Amsterdam”, legt Monique uit. In de laatste maanden dat ik daar verbleef, kon er niemand meer voor m’n hondje zorgen en moest ik dus afstand doen. Iets wat ik liever niet wilde, maar ik had gewoon geen keus.”

Verdrietig

Toen ze afscheid van haar hond nam, gaf Monique aan dat ze graag op de hoogte wilde blijven van het wel en wee van Mickey. Echter, door de vele verhuizingen is ze het contact compleet kwijtgeraakt. “Inmiddels weet ik al een half jaar niet meer hoe het met hem gaat. Ik ben zo bang dat hij niet meer leeft. Als Mickey het goed heeft, ben ik helemaal tevreden. De politie kan niets voor mij doen, omdat ik vrijwillig afstand gedaan heb. Ik ben gebroken en het beïnvloed mijn dagelijks leven; ik mis hem zo enorm.”

Update – 02-12-2015

Monique laat weten dat ze inmiddels contact heeft gehad met de nieuwe eigenaren van Mickey en dat alles goed gaat met hem.Mickey

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen