Deterink viert 25-jarig bestaan, binnenkort nieuwe vestiging in Geesteren

Jean Paul Deterink voor het bedrijfspand in Tubbergen
Jean Paul Deterink voor het bedrijfspand in Tubbergen
Foto: Deterink

Hennie Deterink werkte al ruim 20 jaar bij de Rabobank, waarbij de laatste jaren vooral in het teken stond van fusies van de kleinere vestigingen met de grotere vestiging in de kern Tubbergen, toen hij en zijn vrouw Christien eind 1990 het plan ontwikkelden om een eigen verzekeringskantoor met bankagentschap te starten.

De makelaardijtak ontstond vrij snel na de start van Deterink, op 2 mei 1991. Hennie kreeg steeds vaker van klanten de vraag of hij wilde bemiddelen bij de verkoop van woningen. Die vraag uit de markt werd met beide handen aangegrepen, waarop Hennie in 1992 zijn eerste woning in de verkoop kreeg en reeds na enkele weken verkocht.

In 2007 heeft zoon Jean Paul Deterink de leiding overgenomen van Deterink Financiële Diensten en is Deterink Makelaardij verkocht aan Luc Weusthuis (inmiddels Weusthuis Makelaardij geheten). “In Tubbergen en omgeving was Deterink intussen een bekend begrip geworden en samen met Deterink Makelaardij constateerden we dat in Denekamp de markt volledig open lag. Na gezamenlijk onderzoek is besloten een tweede vestiging in Denekamp te openen”, vertelt Jean Paul. “Begin 2012 is Deterink Makelaardij omgedoopt in Weusthuis Makelaardij en zijn zij ook fysiek uit ons pand in Tubbergen vertrokken. In 2014 hebben we ook in Denekamp een geheel eigen pand betrokken. Dit gaf een geweldige ‘boost’ aan ons klantenbestand in Denekamp.”

Optredens van Thijs Kemperink snel uitverkocht

“Inmiddels is het bedrijf doorgegroeid tot Deterink Bank Verzekeringen Hypotheken. We bedienen onze particuliere relaties en zakelijke relaties met 25 goed opgeleide medewerkers vanuit vestigingen in Tubbergen en Denekamp”, benadrukt Jean Paul. “Dit jaar bestaan we 25 jaar en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. We willen vooral al onze relaties bedanken voor het vertrouwen en daarom hebben we 3 cabaretavonden georganiseerd met Thijs Kemperink in de hoofdrol. Deze avonden zijn exclusief voor onze klanten bedoeld en blijken zo populair dat het al snel met 2 extra optredens uitgebreid is. Maar ook dat bleek nog niet voldoende en vandaar dat men inmiddels op een reservelijst geplaatst wordt. Op zondag 22 mei vieren we het 25-jarig jubileum met (oud)-medewerkers.”

Nieuwe vestiging

Vanaf 1 juli aanstaande zal Deterink ook in De Aanleg te Geesteren met een vestiging aanwezig zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen