Speciale onderscheiding voor Opkikker-ambassadeur Dylan Masselink

Dylan Masselink ontvangt een onderscheiding van Stichting Opkikker
Dylan Masselink ontvangt een onderscheiding van Stichting Opkikker
Foto: Dennis Masselink

Ziekte vergeten en even genieten van een dag ontspanning en plezier. Dylan Masselink uit Geesteren heeft hier samen met het hele gezin afgelopen zaterdag van kunnen genieten tijdens de jaarlijkse ambassadeursdagen van Stichting Opkikker.

Ruim 1.200 gezinnen waren afgelopen weekend te gast op Attractiepark Duinrell om ze te bedanken voor hun inzet voor Stichting Opkikker. Dylan heeft zelf in het verleden een Opkikkerdag meegemaakt. Deze dag betekende zoveel, dat hij besloot betrokken te blijven bij Stichting Opkikker middels het ambassadeurschap. Op die manier wil de zoon van Dennis en Marijke Masselink graag wat betekenen voor gezinnen in een soortgelijke situaties.

Onderscheiding

Ritmische beats van een slagwerkgroep, enthousiaste begroetingen van clowns, figuren van Star Wars en prinsen en prinsessen en knuffels van de Opkikkermascotte zorgden voor een warm onthaal op de rode loper bij de speciale ingang. Een speciale parade door het park en een spectaculaire eindshow zorgden voor een echt Opkikkertintje aan het pretpark. Een heel speciaal moment vond plaats tijdens een bijzondere ceremonie. Dylan kreeg namelijk, net als alle andere kinderen die afgelopen jaar ambassadeur zijn geworden, een echte onderscheiding tijdens een heuse lintjesregen.

Naast een enorm ‘dankjewel’, die Stichting Opkikker uitspreekt door middel van de Ambassadeursdagen, is de dag ook uitermate geschikt voor lotgenotencontact en is het voor veel gezinnen een jaarlijks lichtpuntje om er weer tegen aan te kunnen in de situatie waarin ze vaak nog steeds verkeren. Langdurige ziekte vraagt immers van heel het gezin een enorm doorzettingsvermogen en een stukje afleiding op zijn tijd kan dan nét dat beetje extra energie geven.

Stichting Opkikker

Ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers en betrokkenen en een samenwerkingsverband met ruim 80 ziekenhuizen en instellingen, heeft Stichting Opkikker in de afgelopen 20 jaar ruim 15.000 gezinnen ‘opgekikkerd’. Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen