Nauwelijks plankenkoorts op seizoensafsluiter keyboardlessen

Gisteravond werd weer de traditionele voorspeelavond gehouden door de leerlingen van de muziekschool Het Keyboardhuijs van Miranda Berning.

Een muzikale avond waar de leerlingen, na een seizoen van leren en studeren,  volop de gelegenheid hadden om hun muzikale kunnen te laten horen aan een groot, door henzelf meegebracht publiek.

Al voor de 7e achtereenvolgende keer werd het seizoen van muziekschool Het Keyboardhuijs afgesloten met een voorspeelavond en konden de vele toehoorders onder genot van koffie of frisdrank luisteren naar wat de cursisten in de afgelopen periode geleerd hadden. In tegenstelling  tot voorgaande jaren werd dit jaar gekozen voor een indoor optreden i.v.m. de onvoorspelbare weersvooruitzichten. De volledig uitgeruimde en heringerichtte keuken gaf het publiek voldoende ruimte. Het programma was opgedeeld in 2 groepen, om 19.00 uur en 20.00 uur.

Het repertoire varieerde van eenvoudige volksliederen, film- en popmuziek tot een prachtig vertolkt duet. Maar ook muziek van bekende namen als Adele, Justin Bieber, Bryan Adans en zelfs Michael Jackson werden vingervlug weggespeeld. Ook klassiekers van – bijvoorbeeld – Beethoven waren van de partij.

Plankenkoorts

Vooral voor de nieuwe cursisten was dit een spannende happening, zij deden zo hun eerste echte live-optreden, maar van de bekende plankenkoorts was nauwelijks sprake. Na elke voordracht was er natuurlijk een ovatie uit het publiek en dat is altijd een unieke ervaring.

Volgend jaar in juli staat er uiteraard weer een voorspeelavond in de planning en, als het klimaat het toelaat, in de open lucht.

Na de zomervakantie starten voor jong en oud de lessen weer aan de Dorpsstraat in Geesteren. Wie ook interesse heeft in keyboard of piano spelen, is altijd welkom om eens te komen kijken of voor een proefles. Neem daarvoor even kontakt op met Miranda via [email protected], bel haar op via tel. 06-20340344/0546-868941 of kijk even op www.hetkeyboardhuijs.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen