Vrienden van Sinterklaas uit Vasse laten wensen in vervulling gaan

Vrienden van Sinterklaas schenkt cadeaus
Vrienden van Sinterklaas schenkt cadeaus
Foto: Ine Bonke

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Sinterklaas in Vasse weer een aantal wensen in vervulling laten gaan. Verenigingen en organisaties in Vasse e.o kunnen hun wensen aanleveren op een verlanglijstje bij de Vrienden van Sinterklaas.

De inkomsten vanuit de huisbezoeken die Sinterklaas samen met zijn Pieten aflegt, besteedt hij aan deze wensen.
Samen met de vrienden worden de aangeleverde verlanglijstjes geïnventariseerd en worden de cadeautjes gekocht. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan, maar ook wordt er gekeken dat verschillende verenigingen aan bod komen. Dit jaar zijn de Kearls unner mekaar, voetbalvereniging SV Vasse en de lokale scouting verblijd met cadeautjes van hun verlanglijstjes.

Cadeaus

SV Vasse had met een lange gedicht gemotiveerd aangegeven waarom de nieuwe bingokaarten zo’n mooie investering zouden zijn. Dit spel met herbruikbare kaarten wordt namelijk uitgeleend aan allerlei andere verenigingen, zodat er breed gebruik van kan worden gemaakt.

De scouting is verblijd met allerlei spellen, waaronder de verschillende edities van het Grote Basisschoolspel en een aantal ballen.

De vrijwilligers van de Kearls unner mekaar waren ook blij verrast. Zij hebben meerdere spellen gekregen: een dartbord, behendigheidsspel en dobbelspel. De spellen die ze tot nu toe gebruikt hebben waren geleend. “Fijn om nu eigen spellen te hebben”, was hun reactie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen