MANS viert het eerste lustrum

Foto: MANS Twente

Afgelopen woensdagavond is door het ondernemersnetwerk MANS Twente de algemene ledenvergadering gehouden. Deze vond plaats bij Herterij Twente in Geesteren.

Na een kop koffie en inleidende informele gesprekken opende voorzitter Niek Hannink de vergadering. Hij liet weten dat het ledenaantal afgelopen jaar ongeveer 70 was.

Geen verhoging lidmaatschapsbijdrage

Penningmeester Henk Lubberman verzorgde de presentatie van de jaarcijfers. Wederom is er sprake van een batig saldo. De kascommissie verleende opnieuw decharge. Verder wordt de lidmaatschapsbijdrage over 2017 niet verhoogd en zal deze dus wederom €100 per jaar bedragen.

Alle bestuursleden van MANS Twente blijven dit jaar in hun functie actief, al heeft secretaris Mathijs Lesker aangegeven na 2017 te zullen stoppen met zijn bestuurlijke taak.

Werkgroepen zoeken versterking

Er werd door voorzitter Niek Hannink een oproep gedaan om de werkgroepen te versterken. Met name om de werkgroep die de netwerkmiddagen/avonden organiseert zoekt versterking. Dit jaar viert MANS Twente ook haar eerste lustrum, want de vereniging bestaat 5 jaar. Herterij Twente verzorgde de catering tijdens de algemene ledenvergadering. Met een goed gevulde maag keerden de 40 aanwezige MANS-leden rond 22.00 uur huiswaarts.

De volgende bijeenkomst van MANS Twente is op woensdag 22 maart. Dan is er een informatieavond. De invulling hiervan wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen