TMZ draagt Huisartsenpraktijk Geesteren over aan huisartsen

Nicole Bolk en Rianne van den Berg
Nicole Bolk en Rianne van den Berg
Foto: Redactie

Op 1 mei 2017 draagt TMZ de huisartsenpraktijk Geesteren over aan huisartsen Nicole Bolk en Rianne van den Berg. Beiden zijn al enige jaren als huisarts aan de praktijk in Geesteren verbonden.

Hiermee is een belangrijke stap gezet in de continuïteit van huisartsenzorg in het dorp. TMZ zal zich focussen op de wijkverpleging en op verpleeghuiszorg vanuit de nieuwe TMZ-locatie Erve Mensman in Geesteren. Er zal nauw worden samengewerkt met de huisartsen.

Huisarts Henk Martens is met ingang van 2015 gestopt met patiëntenzorg in Geesteren en draagt nu ook formeel het praktijkhouderschap over aan huisartsen Bolk (32) en Van den Berg (34). “We zijn hem bijzonder dankbaar voor zijn inzet, deskundigheid en betrokkenheid bij de praktijk”, vertelt Willy Belshof, bestuurder van TMZ.”Ook praktijkmanager Ingrid Seiger zijn wij dankbaar voor alles wat zij voor de praktijk heeft betekend. Zij keert terug bij TMZ.”

Vertrouwen in de toekomst

Bolk, die opgroeide in Vriezenveen, en Van den Berg vestigen zich op 1 mei 2017 als zelfstandig huisarts (op het huidige praktijkadres) en worden de nieuwe praktijkhouders van Huisartsenpraktijk Geesteren. De huisartsen Bolk en Van den Berg kijken met vertrouwen uit naar de toekomst. Bolk: “Omdat wij al enige jaren bij Huisartsenpraktijk Geesteren werkzaam zijn, kennen veel patiënten ons al als hun vaste huisarts. Ook huisartsen Wattel en Trimbach en de overige medewerkers blijven werkzaam in de praktijk. Gezamenlijk zullen wij ons inzetten om de inwoners van Geesteren en omliggende dorpen te voorzien van goede zorg.”

Zowel huisarts Bolk als Van den Berg is getrouwd. Ieder heeft 2 jonge kinderen. Eerstgenoemde deed haar studie in Groningen en de laatste in Nijmegen, alvorens in de Geesterense praktijk aan de slag te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen