La Cuisine verbouwt naar proeflokaal, lunchroom en merkenshop

Martijn en Dagmar Spekreijse
Martijn en Dagmar Spekreijse
Foto: Redactie

De binnenkant van La Cuisine, de winkel in keuken- en tafelcultuur te Tubbergen, ondergaat sinds een maandje een totale restyling. De buitenkant van het statige pand is eind vorig jaar al flink onderhanden genomen, maar wordt de komende week verder aangekleed.

Het streven is iedereen vanaf Pasen te verwelkomen en de beleving te vergroten in een compleet vernieuwde en eigentijdse totaalshop. “Wat begon als kleine veranderplannen is uitgemond in een complete verbouwing van het interieur van ons pand”, vertelt onderneemster Dagmar Spekreijse. “Het pand is helemaal gestript. Na 3 weken van vooral slopen, starten we nu met de wederopbouw. De indeling én inrichting is totaal vernieuwd. Van kassa tot verlichting, van wandbekleding tot interieur. Onze gerestylde winkel biedt vanaf medio april meer. La Cuisine vergroot de beleving van de klant en wordt een moderne ‘brandstore’, coffee room en vinothèque. En tijdens deze verbouwing zijn we gewoon geopend.”

Koffie, zoete taarten en meer…

Het nieuwe interieur omschrijft zich als industrieel. Maar bovenal warm, vernieuwend en gedurfd. De brandstore-deel krijgt een look met veel natuurlijke materialen, stoer meubilair en industriële lampen. In het hippe koffielokaal serveert La Cuisine straks zoete taarten en meer lekkernijen, uiteraard met verschillende koffiespecialiteiten en verse theesoorten. Een plekje om even lekker te ontspannen. Of om plaats te nemen aan de bar, een laptop of telefoon in te pluggen, en daarmee aan de slag te gaan.

“Mensen willen weten wat we allemaal doen en zijn benieuwd naar het resultaat. De reacties zijn positief; de eerste partijtjes zijn al geboekt!”, laat Spekreijse enthousiast weten. Op tweede paasdag (17 april aanstaande) gaat de hernieuwde winkel voor het eerst open tijdens het jaarlijkse Rode Loper Event in Tubbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen