Politieberichten – 31 maart t/m 6 april

Een overzicht van de meldingen van de politie, team Tubbergen. Het betreft alleen lokale en korte berichten van de afgelopen dagen.Op maandag 31 maart omstreeks 13.00 uur vond op de Ootmarsumseweg te Albergen een frontale aanrijding plaats tussen een bestel- en een personenauto. Een 51-jarige bestuurder uit Harbrinkhoek reed in de richting van Almelo en kwam door onverklaarbare oorzaak op de linkerweghelft. Hier botste hij frontaal op een bestelauto, bestuurd door een 67-jarige bestuurder uit Almelo. De bestuurder uit Harbrinkhoek werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De betrokken voertuigen raakten zwaar beschadigd. De Ootmarsumseweg was anderhalf uur afgesloten voor het overige verkeer.

Op vrijdag 4 april werd ’s avond tussen 18.15 en 23.15 uur ingebroken in een woning aan de Kapittelhuisstraat te Albergen. Het is nog niet bekend wat er werd weggenomen. De politie stelt een onderzoek in.

Op zondag 6 april omstreeks 14.00 uur vond op de Ootmarsumseweg te Albergen een kop-staart aanrijding plaats tussen 2 personenauto’s. Een 29-jarige automobilist uit Almelo bemerkte te laat dat zijn voorligger afremde. Hij kon vervolgens een aanrijding niet voorkomen en botste achterop zijn voorligger. De inzittenden uit deze auto, 2 vrouwen uit Almelo, respectievelijk 61 en 50 jaar oud, moesten door de brandweer uit de auto gehaald worden. Beide zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelt een onderzoek in.

In de nachtelijke uren van zondag 6 april werd in een woning aan de Manderseweg te Vasse ingebroken. De daders kwamen binnen door een raam te forceren. Onbekend is nog wat er werd weggenomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen