Verhuurbedrijf mist opblaasbare krokodil 

Foto:

Wederom zijn spullen die bij Hopje Verhuur in Geesteren zijn gehuurd, niet teruggebracht naar deze rechtmatige eigenaar. Ditmaal mist het verhuurbedrijf sinds enkele dagen een waterglijbaan in de vorm van een grote krokodil. Ook een pagodetent werd niet teruggebracht.Wie heeft onze opblaaskrokodil gezien? Met deze oproep probeert het Geesterse bedrijf Hopje Verhuur in Geesteren hun opblaasbare buikschuifbaan weer te vinden. Deze werd op 25 juli verhuurd, maar is nog steeds niet teruggebracht. Toen de huurder niet kwam opdagen, kreeg eigenaar Robert Wesselink al het angstige vermoeden dat de spullen niet meer terug zouden komen. “De man wilde iets organiseren voor de kinderen in de buurt, maar het was niet gelukt om geld van de gemeente te krijgen. Daarom wilde hij tijdens het weekend geld inzamelen bij ouders. We hebben afgesproken dat hij maandag, bij het inleveren, de huur zou betalen”, aldus Wesselink.

Wesselink had de naam van de man en het kenteken van zijn auto genoteerd. Op het adres dat de huurders hadden opgegeven, blijft de deur echter gesloten. Inmiddels is aangifte gedaan bij de politie.

Als de glijbaan inderdaad gestolen blijkt, is het alweer een vervelende schadepost voor het bedrijf. Naast de opblaaskrokodil is ook een pagodetent nog niet retour. Eerder dit jaar werd al een BBQ-aanhanger ontvreemd. Deze is nog altijd niet terug.

Het attractieverhuurbedrijf plaatste onder meer via Facebook en Twitter het bijzondere opsporingsbericht, wat fanatiek wordt gedeeld met anderen. Tips zijn welkom via tel. 06-29427740 of 0546-631517.

Update 30-07-2014
Voor degene met de gouden tip, dus dat Hopje Verhuur de spullen weer terugkrijgt, ligt €150 in het verschiet. Dat maakt het verhuurbedrijf zojuist bekend.

schermafdruk-2014-07-29-13

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen