Politieberichten – 4 t/m 10 augustus

Een overzicht van de meldingen van de politie, team Tubbergen. Het betreft alleen lokale en korte berichten van de afgelopen dagen.Op maandag 4 augustus omstreeks 00.30 uur viel surveillerende agenten op de Julianastraat te Tubbergen het slingerend rijgedrag van een automobilist op. Bij de controle bleek dat de automobilist, een 29-jarige man uit Almelo, onvast ter been was. Hij verklaarde dat hij drugs (GHB) had gebruikt. Van de man werd een bloedproef genomen. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Op dinsdag 5 augustus werd in Albergen op de Zenderseweg tussen 09.00 en 13.00 uur een snelheidscontrole gehouden. De toegestane maximumsnelheid van 80 km/u werd door 40 automobilisten overtreden. De snelste reed 117 km/u. Ook tussen 13.00 en 16.00 uur werd een snelheidscontrole gehouden, ditmaal op de Ootmarsumseweg. Ook hier geldt een maximumsnelheid van 80 km/u. In totaal reden hier 18 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 109 km/u.

Een 23-jarige Almeloƫr is 7 augustus op de Veldstegge te Geesteren door een agent in zijn vrije tijd, een medewerker van de supermarkt en omstanders aangehouden als verdachte van winkeldiefstal. Hij werd afgelopen vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen