Politieberichten – 9 t/m 14 september

Foto: Redactie

Een overzicht van de meldingen van de politie, team Tubbergen. Het betreft alleen lokale en korte berichten van de afgelopen dagen.Schuurbrand

Op dinsdag 9 september omstreeks 10.30 uur werd er in een schuur aan de Vleerboersweg te Albergen brand ontdekt. De gewaarschuwde brandweer had de brand snel onder controle. Bij de brand kwamen 5 stuks vee om, er waren geen persoonlijke ongelukken.
 
Aanrijding tussen 3 personenauto’s
Op donderdag 11 september vond er op de Haarbrinksweg te Geesteren een aanrijding plaats waarbij 3 personenauto’s betrokken waren. Een 21-jarige automobilist uit Vriezenveen reed in de richting van Almelo. Hij bemerkte te laat dat een automobilist die voor hem reed linksaf wilde slaan. Een kop-staart aanrijding was het gevolg. Een personenauto welke uit de tegenovergestelde richting kwam, raakte ook bij deze aanrijding betrokken. Alle 3 auto’s moesten afgesleept worden. Er deden zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor.
Snelheidscontrole
Op vrijdag 12 september vond er op de Oldenzaalseweg te Tubbergen tussen 14.00 en 16.00 uur een snelheidscontrole plaats. In totaal hielden zich 8 automobilisten niet aan de maximumsnelheid van 80 km/u. De snelste reed 113 km/u.
Aanrijding motor – personenauto
Op zaterdag 13 september vond er op de kruising Haarbrinksweg – Wulferinksweg te Geesteren een aanrijding plaats. Een 47-jarige automobilist uit Epe wilde naar links de Wulferinksweg inrijden. Op datzelfde moment werd hij ingehaald door een 68-jarige motorrijder uit Enschede. Door de aanrijding welke volgde, werden beide voertuigen zwaar beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen