Dieven roven nieuwe tuinset DOK’s

“Zo, die staan er mooi op. Zijn de camera’s toch niet voor niets geweest.” Bart Dekker en Karin Lubbers van De Oale Kroesch in Fleringen zijn blij dat de dieven die de tuinset van hun horecabedrijf hebben meegenomen pontificaal in beeld zijn gebracht.

Gisteravond iets na 22.00 uur sloeg de hond aan, maar toen dachten de uitbaters van het Fleringer etablissement dat er niks bijzonders aan de hand was. Vandaag bleek wel anders, want er was een tafel en enkele stoelen van een hun net aangeschafte tuinset verdwenen. Lubbers: “Dan krab je jezelf toch even achter de oren. Ik heb de camerabeelden teruggekeken en warempel blijkt een tweetal jongemannen de boel heel snel op een aanhangertje te hebben geladen.”

De opnames van 2 verschillende camera’s laten duidelijk 2 mannen zien die na het inladen van de tuinset vertrekken in een donkere personenauto. DOK’s heeft nog geen aangifte gedaan, maar zal dat alsnog doen als de tuinset niet vóór aanstaande donderdagavond terug wordt gebracht. “Zowel de auto als de aanhanger en de personen zelf staan er duidelijk op. Me dunkt dat het voor de politie een koud kunstje is om deze dieven op te sporen”, aldus Lubbers. “We hadden de camera’s meer preventief opgehangen, maar wellicht dat de dieven ze over het hoofd hebben gezien. Maar desnoods plaatsen we die herkenbaar op internet, dat kan me echt niks schelen.”IMG_0093

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen