Motorrijder gewond door vallende tak

Foto: Onbekend

Hoeveel pech kun je hebben? Of misschien toch tegelijkertijd een beetje geluk, want achteraf bezien valt de persoonlijke schade voor een motorrijder die vanmiddag een tak op z’n hoofd kreeg nog wel mee. Zijn integraalhelm ving de grootste klap op.

“Precies op het moment dat de man eronder doorrijdt, valt ‘ie hem op z’n dak”, licht wijkagent Harry Zwiers toe. Volgens hem was de motorcoureur niet aan het stunten of iets dergelijks, maar gewoon aan het genieten van het mooie nazomerweer en werd hij plotsklaps door een vallende tak geraakt. “Net toen hij nabij de rotonde bij Droste’s richting Vasse reed, op de Denekamperweg, kreeg ‘ie het op zijn hoofd.”

De toerrijder raakte door het ongeval lichtgewond, maar hoeft niet naar het ziekenhuis toe. Zwiers: “Hij is wel flink geschrokken en zijn motor is behoorlijk beschadigd, maar verder gaat het goed met hem.”

Onbekend is nog of de gemeente, eigenaar van de weg waarop het voorval plaatsvond en daarmee in principe aansprakelijk, van de man een eis tot schadevergoeding aan de broek krijgt. De brandweer is bezig met het stukzagen en verwijderen van de grote boomtak.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen