Politie vraagt hulp bij oplossing misdrijf te Albergen

https://www.youtube.com/watch?t=2&v=wQkGtqlUcOs

In het opsporingsprogramma Onder de Loep vraagt de politie hulp bij het oplossen van een misdrijf in Albergen.

Op woensdag 13 mei staan twee onbekende mannen tussen 08.00 uur en 08.15 uur in de woning van een bewoonster aan de Ootmarsumseweg in Albergen. De mannen spreken gebrekkig Nederlands en zeggen dat hun auto stuk is. Even later ontdekt de bewoonster dat haar portemonnee met pinpas weg is. Hiermee is kort daarna gepint bij de Rabobank in Tubbergen. Wie (her)kent deze onbekende pinner?

Kijk naar Onder de Loep op donderdag om 17.45 uur, herhaling elk uur en op zondag. Kijk voor alle uitzendtijden in de tv-gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Herken iemand de daders op de camerabeelden of heb je meer informatie? Neem dan contact op met de politie: tel. 0900-8844 of tel. 0800-7000 (geheel anoniem).

Update

Op woensdag 13 mei staan twee onbekende mannen tussen 8.00 uur en 8.15 uur in de woning van een bewoonster aan de Ootmarsumseweg in Albergen.

De mannen spreken gebrekkig Nederlands en zeggen dat hun auto stuk is. Even later ontdekt de bewoonster dat haar portemonnee met pinpas weg is. Hiermee is kort daarna gepint bij de Rabobank in Tubbergen. Wie (her)kent deze onbekende pinner?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen