Voetbalshirts van FC Twente en Nederlands elftal weg na inbraak

Foto: Miets

Café Miets in Albergen is bezocht door het inbrekersgilde. Daarbij zijn meerdere shirts, van o.a. FC Twente en het Nederlands voetbalelftal, gestolen. Hiervan maakt wijkagent Peter Withag gewag.

Het horecabedrijf ging al enige tijd geleden, zonder enige waarschuwing vooraf, dicht. Sindsdien staat het pand leeg. Wanneer ingebroken is, is niet precies bekend. Vorig weekend was er nog niks aan de hand. Vermoedelijk zijn de ongewenste bezoekers via een door henzelf ingegooide ruit naar binnen geklommen.

Vreemd genoeg lieten de inbrekers een shirt van Heracles Almelo wel aan de muur hangen, terwijl deze club er in de competitie een stuk beter voor staat dan de collega’s uit Enschede. De dieven hebben er ook nogal een smeerboel van gemaakt, aldus Withag. “Vet en cola is lukraak rondgeslingerd, dus dat is zeker opmerkelijk te noemen.”

De forensische opsporingsdienst van de politie doet nader onderzoek en zal waar mogelijk sporen zeker stellen. Wie meer weet of denkt iets opmerkelijks gezien te hebben in of rond het pand, wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844 (of anoniem via tel. 0800-7000).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen