TVC 1 laat zege in slotminuut glippen

Tot de 90e minuut stond de hoofdmacht van TVC’28 in Wolvega met 1-0 voor. Die voorspong dankte de ploeg aan superieur spel. Toch kregen de Tubbergenaren geen loon naar werken. En dat had het team volledig aan zichzelf te danken, want er werden teveel kansen onbenut gelaten.Wolvega speelde op de counter, maar werd geen moment echt gevaarlijk. TVC 1 kwam op voorsprong door een doelpunt van Tim Letteboer die ragfijn werd aangespeeld door Wout Borgerink. Vlak daarvoor had Stef Roelofs zichzelf vrij gespeeld. Zijn inzet werd echter op het nippertje door de Friese doelman gepareerd.

In de 2e helft kreeg TVC 1 dotten van kansen. Stefan Huiskes, Marc Oudehinken en Hidde Penterman verschenen alleen voor de goal, maar wisten het net niet te vinden. Omdat Wolvega nauwelijks tot kansen kwam, leek het er lange tijd op dat de Tubbergenaren 3 punten mee naar huis zou nemen. Die droom spatte in de allerlaatste minuut uit elkaar. Invaller Daan Veenstra schoot Wolvega in de slotminuut langszij. TVC 1 bewees zich met het gelijke spel een slechte dienst in de strijd om de 3e periode. Kansen zijn er nog maar dan mag er in de resterende 3 wedstrijden geen enkel puntje meer gemorst worden.

Komende zondag is voetbalvereniging Emmen te gast in Tubbergen. Het eerste duel tussen de beide teams eindigde in een 1-1 gelijkspel. Marc Oudehinken bracht met een ziedend schot vanaf de rand van het strafschopgebied de enige Tubbergse treffer op het bord. Komend weekend staan de teams opnieuw tegenover elkaar. Emmen heeft de punten hard nodig om klassenbehoud veilig te stellen. Voor beide teams staat er dus het nodige op het spel. Om 14 uur klinkt het beginsignaal op sportpark De Grote Moat. Let wel: de wedstrijd wordt dus op Eerste Paasdag gespeeld.

TVC 2 en TVC 3
De tweede garnituur van TVC herstelde zich van de nederlaag tegen Orion 2. In Nijverdal werd met 0-1 van de Zweef 2 gewonnen. Erik Olde Hampsink tekende voor het enige doelpunt.

TVC 3 wist de stijgende vorm niet door te zetten. Tegen WVV 2 liep de ploeg van trainer/speler Lucièn Hoek tegen een stevige nederlaag op. Met 4-1 nam WVV 2 de volle winst mee naar Hengevelde. Het enige doelpunt voor TVC 3 werd gescoord door topschutter Daan Steenbakker.

Komend paasweekend heeft zowel TVC 2 als TVC 3 geen competitieverplichtingen.