De Tukkers 1 treedt aan tegen SV Overdinkel

Afgelopen paasweekend stonden er geen wedstrijden gepland voor het eerste en tweede elftal. In de strijd met BWO om het kampioenschap in de vierde klasse A, speelt De Tukkers 1 aanstaande zondag thuis tegen Sportclub Overdinkel. Op bezoek in Overdinkel werd eerder dit seizoen met 1-3 gewonnen door treffers van Niels van de Weer, Kars Velthof en Ruben Hulshof. Bij de thuisclub werd destijds een middenvelder vroegtijdig weggestuurd.Omdat Sportclub Overdinkel nog volop in de strijd om degradatie zit, zal het zich zeker niet gemakkelijk gewonnen geven. Aanstaande zondag vangt het duel in Albergen om 14.30 uur aan.

De Tukkers 2
Met nog 3 wedstrijden voor de boeg, speelt De Tukkers 2 zondag op bezoek bij Schalkhaar 2. In Albergen werd het eerder dit seizoen 4-1 in het voordeel van de thuisploeg. Schalkhaar, dat momenteel de 4e positie bezet op de ranglijst, kan bij een overwinning op gelijke hoogte komen met De Tukkers 2, dat op een 2e plaats staat. Het duel begint om 10.30 uur.

De Tukkers 3
Voor het derde elftal van De Tukkers stond er afgelopen zaterdag wel een wedstrijd op het programma. In Albergen werd om 18:00 uur afgetrapt voor de halve finale van de beker tegen Twenthe Goor 2. De finale werd uiteindelijk bereikt door de ploeg uit Goor, die met 2-5 te sterk was.

Deze nederlaag mag De Tukkers 3 zichzelf verwijten, omdat het zeer slap aan de wedstrijd begon en het in een mum van tijd 0-3 voor de gasten stond. Na de 1-3 door Luuk Oerbekke leek De Tukkers 3 zich te herpakken, maar al snel werd de 1-4 gescoord en werd dit de ruststand. Na rust liep Twenthe 2 ook nog uit naar 1-5. Hierna scoorde Tim Haarhuis (terug na een langdurige blessure) nog de 2-5, maar verder kon De Tukkers 3 niet komen, ondanks het overwicht wat nog wel werd gecreƫerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen