Inspiratieloos TVC 1 laat zich slachtofferen

De hoofdmacht van TVC 1 speelde afgelopen zondag een inspiratieloze wedstrijd tegen VV Emmen. De ploeg zat geen moment in de wedstrijd en wist zich nauwelijks kansen te creƫren. De Emmenenaren daarentegen hadden hun mouwen opgestroopt.In een poging de nacompetitie te ontlopen, gooide de ploeg van trainer/coach Eric Lippold alles in de strijd. Verdedigingsfouten in de defensie van TVC 1 werden meedogenloos afgestraft. Patrick Eberhard (2x), Mervin Prenger en Rean Bolk schoten VV Emmen naar een riante 0-4 voorsprong. Een kwartier voor tijd redde Rick van der Wal met een droog schot de eer voor de Tubbergenaren.

Klik hier voor de nabeschouwing door trainer/coach Philip Agteres.

Door de nederlaag kan TVC 1 geen rol meer spelen in 3e periode. Omdat de ploeg in de reguliere competitie in de veilige middenmoot staat, worden de resterende 2 duels om de spreekwoordelijke baard van de keizer gespeeld.

Voor komend weekend heeft de KNVB een inhaalprogramma vastgesteld. TVC 1 ligt qua gespeelde wedstrijden op schema en komt dan voor de competitie niet in actie. Daarna resten nog 2 duels. Op 4 mei wacht de uitwedstrijd bij LAC Frisia in Leeuwarden. Een week later staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op de rol. Dan is VKW uit Westerbork te gast op De Grote Moat.

TVC 2 en TVC 3
Het tweede en derde elftal van TVC’28 waren in het paasweekeinde vrij. Aanstaande zondag moeten de teams wel weer aan de bak.

TVC 2 ontvangt Rigtersbleek 2. Het uitduel in Enschede werd door de Tubbergenaren met 1-4 gewonnen. Zit er zondag opnieuw een zege in? Wie het mee wil maken, is vanaf 11.00 uur welkom op het sportpark in Tubbergen.

TVC 3 speelt zondag eveneens thuis. Het Goorse GFC 2 is dan de tegenstander. De eerste confrontatie eindigde in een 1-1 gelijkspel. Om 10.45 uur staan de teams aan het vertrek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen